Folosirea versiunii DEMO este gratuita ! Studiati versiunea Demo inainte de achizitionare !

Solutii software
Profesionalism

Forum.sasory.ro- pentru familia Sasorysoft


:: Conditii pentru a fi activat contul pe forum:
:: acces permis in primul an de la achizitia programelor EasyCont, EasyGest sau EasyFct
:: acces permis clientilor care detin contract valabil de asistenta la utilizare+update (15 EUR/luna, 18 EUR/luna, 60 EUR/luna,120 EUR/luna)
:: acces permis numai clientilor care nu au datorii fata de Sasorysoft
:: dezactivarea contului de acces pe forum poate fi facuta oricand de catre Sasorysoft, fara a fi necesare justificari . Forumul este un bonus oferit de Sasorysoft fara plata sau alte taxe.

:: Regulament folosire forum.sasory.ro:
(nerespectarea acestor reguli duce la dezactivarea imediata a contului, fara posibilitatea de reactivare ulterioara)
:: limbajul in acest forum va fi unul civilizat, userii limitandu-se la discutarea aspectelor tehnice si contabile ale programelor Sasorysoft.
:: orice manifestare necivilizata (defaimare, agresiune verbala , injurii , comportament neadecvat, comentarii in afara topicului sau a programelor Sasorysoft, reclama abuziva pentru alte produse sau servicii, prezentarea de produse software care nu sunt proprietatea Sasorysoft, etc...) va duce imediat la stergerea contului userului respectiv si interzicerea accesului acestuia in viitor pe acest forum.
:: forumul este destinat rezolvarii spetelor contabile si schimbului de informatii intre utilizatori precum si intre acestia si Sasorysoft. Aici veti gasi rezolvarea la problemele intampinate in utilizarea programelor noastre. Impreuna vom gasi cele mai bune solutii !
:: pe forum se pot posta propuneri de modificari si imbunatatiri pentru programele Sasorysoft, propuneri care vor fi analizate atent de Sasorysoft
:: forumul nu este destinat sesizarilor privind "presupuse" erori de programare in programele Sasorysoft folosite. Pentru aceste sesizari se va proceda cf contractului si se vor trimite detaliile pe email sau se vor comunica telefonic aceste probleme
:: se pot posta pe forum oferte de munca si cereri de angajare.
::
activarea contului pe forum este CONDITIONATA de postarea pozei userului la PROFIL>>AVATAR ! Poza trebuie sa aiba max 90*90 pixeli , max 6 kb. Sasorysoft ofera servicii gratuite de redimensionare a pozei dvs. conform cu cerintele de pe forum. In acest sens trimiteti poza pe email si veti primi inapoi poza corect dimensionata.
ATENTIE ! Poza trebuie sa fie clara , doar capul si umerii. Ex. de poza corecta:

:: Sasorysoft nu incurajeaza anonimatul pe forum !  Postarea pozei dvs. este un prim pas catre o relatie corecta intre useri, catre o familie adevarata a utilizatorilor Sasorysoft !


Va asteptam pe forum pt a discuta cazurile si problemele pe care le intampinati in utilizarea programelor noastre !


Echipa Sasorysoft®©

 © Copyright 2017 Sasorysoft®©