HomePostari

Cum procedati ca sa primiti la timp facturile de la Sasorysoft ?

« Inapoi

Cum procedati ca sa primiti la timp facturile de la Sasorysoft ?

26-11-2018

Cum procedati ca sa primiti la timp facturile de la Sasorysoft ?


:: facturile pt servicii de asistenta si update se emit intotdeauna la inceputul lunii (ziua 1-2) , pentru luna urmatoare. De exemplu , pt. luna ian 2019 , facturile se emit la inceputul lunii dec 2018 (1-2 dec 2018), cu scadenta la 31 dec 2018.

:: facturile se emit automat de catre serverul Sasorysoft , indiferent daca ziua de 1 sau 2 ale lunii sunt lucratoare sau nu.

:: facturile sunt trimise automat de catre server catre dumneavoastra, atat prin email cat si prin sms, in momentul emiterii. Daca ati modificat adresele de email sau telefoanele de contact va rugam sa actualizati aceste informatii si la noi, prin email.

:: daca nu primiti factura pe email pana pe data de 3 ale lunii , inseamna ca emailul a fost respins de catre casuta dstra de email sau a fost trecut in folderul SPAM sau JUNK. Verificati cu atentie folderele SPAM sau JUNK in acest caz. Va recomandam sa setati adresa noastra de email (office@sasory.ro) ca fiind pe whitelist , deci ca fiind de incredere. In acest fel emailurile noastre nu vor mai fi trecute in SPAM/JUNK folder. Cel mai des aceasta securitate excesiva este manifestata de casutele de email de pe gmail si yahoo.

:: facturile se pot descarca oricand , incepand cu data emiterii acestora, de pe www.sasory.ro > arie clienti, unde va logati cu user+pass tiparite pe toate facturile primite de la noi (in subsolul facturii).

:: pt utilizatorii de EasyCont, exista un modul de descarcare direct din program a facturilor emise de noi catre dstra, in Administrare>>Situatie analitica si facturi Sasory (logarea se face, deasemenea, cu user+pass tiparite pe facturi).
© Copyright 2007 Sasorysoft®©